Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Eidiseis ΟΜΟΡΦΙΑ


Προσφορά απο το www.http://www.beautyzone.gr/Η σωστή αποθήκευση των καλλυντικών προϊόντων είναι απαραίτητη όχι μόνο για την μέγιστη αντοχή και την αποτελεσματικότητά τους, αλλά και για την υγεία του δέρματος. Ακόμη τουλάχιστον αμέλεια μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη των βακτηριδίων και μικροσκοπικών μυκήτων που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή πιο σοβαρά συμπτώματα. Εδώ είναι πώς να ρυθμίσετε την αποθήκευση των καλλυντικών στο σπίτι.

Είναι καλύτερα να κρατήσεις τα καλλυντικά σε δροσερό και ξηρό μέρος. Αν και πολλές γυναίκες διατηρούν τα προϊόντα τους στο μπάνιο, υγρασία και θερμότητα μπορεί να βλάψει τα συστατικά και συμβάλλουν στο σχηματισμό μούχλας στη συσκευασία.

Καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ (αρώματα, αποσμητικά, λακ, κλπ) έχουν συνήθως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά θα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος. Αύξηση της θερμοκρασίας μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητά τους και να προκαλέσει εκρηκτική επίδραση των αερολυμάτων.

Συνιστάται προϊόντα καθαριστικά, ορό, μάσκα ενός τζελ ή κρέμας βάσης μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο. Αυτό θα ενισχύσει την δροσιστική και τις επιπτώσεις τους στο δέρμα, θα βοηθήσει να συρρικνώνεται τους πόρους και παρατείνει τη διάρκεια ζωής.

Προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά και αιθέρια έλαια πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος και χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο χρονικό διάστημα. ψυγείο είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και όλα-τα φυσικά προϊόντα, δεδομένου ότι δεν έχουν συντηρητικά και η διάρκεια ζωής τους είναι μικρότερη. Η χαμηλή θερμοκρασία θα σας επιτρέψει να διατηρήσουν τη μέγιστη διάρκειας φόρμουλα. Απλά θυμηθείτε μετά τη χρήση για να αποθηκεύσετε το σωστό μέρος.

Αποφεύγετε να αφήνετε τα καλλυντικά άμεσο ηλιακό φως, καθώς διασπά τα ενεργά συστατικά και έτσι να μειώσει την αποτελεσματικότητά τους. Αυτό ισχύει και για τα αρώματα, η οποία θα κρατήσει το δέρμα θα μειωθεί εάν τα μεταφέρει στην τσάντα της για τις ζεστές μέρες.

Να είστε προσεκτικοί στο καλλυντικό προϊόν αν πάρει ή όχι νερό, αν παραμένει ανοιχτό πάρα πολύ καιρό, το οξυγόνο και η υγρασία δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για τα βακτήρια.

Θυμηθείτε πριν από την εφαρμογή κάθε καλλυντικό προϊόν να πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό.

Συνιστάται από καιρό σε καιρό για την απολύμανση των βάζων, σωληνάρια και τις φιάλες και τα καλύμματα για την απομάκρυνση των συσσωρευμένων ακαθαρσιών από το προϊόν τους.

Αν και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, τα περισσότερα προϊόντα είναι πιο αποτελεσματική στα πρώτα 3-4 έως 6 μήνες μετά το άνοιγμα. Λοιπόν μετά από εκείνη τη στιγμή να τους αντικαταστήσει, καθώς και ο αποχρωματισμός, την υφή ή τη γεύση του προϊόντος.

Σημειώστε ότι η δηλωμένη ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία ισχύει για κλειστά προϊόντα. πιο συχνά ένα σύμβολο που μοιάζει με ένα βάζο, είναι χαραγμένη εικόνα που δείχνει την διάρκεια ζωής μετά το άνοιγμα - κατά μέσο όρο μεταξύ 6 και 12 μηνών.

Διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων να μην χάσετε τις ειδικές απαιτήσεις που συγκεκριμένος κατασκευαστής έχει ορίσει ως καθοριστικής σημασίας.

Καλλυντικά είναι το όπλο που οι γυναίκες διατηρούν την ομορφιά και τη νεολαία. Δυστυχώς, λίγοι συνειδητοποιούν ότι για να τους υπηρετούν πιστά, τα καλλυντικά προϊόντα θα πρέπει να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται με έναν ορισμένο τρόπο. Μάθετε πώς μπορείτε να φροντίσετε κατάλληλα για το αγαπημένο ομορφιά τους μέσα για να τους φροντίσει για σένα.